Seniorke RK Škola rukometa Karlovac odigrale su sinoć u dvorani na Borlinu prijateljsku, pripremnu utakmicu protiv ekipe Udarnika iz Velike Gorice te su slavile s 38:33.

Pobjeda Karlovčanki ni u jednom trenutku nije bila upitna pa je trener Dražen Keča mogao dati priliku svim igračicama i procijeniti na čemu još eventualno treba poraditi do početka prvenstva.

Kapetanica ekipe Kristina Vuković i Lucija Stepić očekivano su postigle najviše pogodaka- zajedno su 19 puta zatresle mrežu. Tandem je to koji će zasigurno i ove godine ponijeti puno odgovornosti na svojim leđima te biti pravi uzor mlađim suigračicama. Da su u dobroj formi, pokazale su i Petra Bačić, Petra Medved, Ivana Kučinić i vratarka Patricija Keča koja je svoj prostor obranila čak 13 puta.

Inače, djevojke iz Udarnika na samom su vrhu treće lige, prije nekoliko mjeseci bile su na sigurnom putu prema povratku u drugoligaško društvo no onda je, zbog situacije s koronavirusom, HRS prekinuo aktualnu sezonu bez priznavanja postignutih rezultata.

Uprava nije dugo tugovala, počeli su sa žestokim pripremama za novu sezonu i isti cilj, a doveli su i novog trenera, Tomislava Mesarova. U velikogoričkom sportu ostavio je dubok trag, što kao igrač HRK Gorica, što kao trener i sigurno će dostojno zamijeniti dosadašnjeg trenera Josipa Mesnika koji je sad odlučio u potpunosti se posvetiti radu u školi rukometa ŽRK Udarnik, kvalitetnom razvoju igračica i pronalasku novih talenata.


Kalendar

kalendar_intro.jpg

Upis u školu rukometa

plakat

Sponzori

kazupKarlovac logo vert

kaba

lana logo

kordun logo

arkada

autotransport

semafor logo

 wienerberger

ceste logo

mobilita

georad logoppk logo

ab logo

euroherc rips

niskogradnja logo ena logo

comel  meznar

 adria sport logo

sport 21

zakradio mreznica

radio karlovackaportal kas

Večernji list Logo karlovacki tjednik

trend logo  sptv logo

Br. posjeta web stranice

5.png1.png3.png5.png2.png
Danas60
Ovaj tjedan852
Ovaj mjesec3553
Ukupno51352

Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.