Na konferenciji za novinare, održanoj 19.08.2019 u sportskoj dvorani Osnovne škole Dubovac, prisustvovao je predsjednik kluba Miloš Đanković, trener seniorske ekipe Dražen Keča, neke igračice seniorske ekipe, ali i treneri RK Š.R. Karlovac koji su predstavili plan rada za nadolazeću sezonu, ali i što od iste očekuju.

Škola je ovo ljeto održala svoj tradcionalni rukometni kamp u Selcu sa kojim su započele pripreme za sezonu koja je pred cijelom školom i klubom. Od seniorske ekipe se očekuje ostanak u Drugoj hrvatskoj ligi Zapad, a od mlađih selekcija plasman na završnicu prstvenstva.

Trener seniorske ekipe, Dražen Keča, najavio je povratak nekih igračica koje su sanirale svoje ozljede tako da će se na teren opet vratiti Marija Palajsa, Kristina Vuković te Petra i Ana Bačić. Igračica Paula Šepac, nažalost, još uvijek nije sanirala svoju ozljedu te na nju neće moći računati na početku prvenstva. Ekipi su se priključije i dvije povratnice, Matea Šmuc i Katarina Čavlović koje se nadaju da će svojom igrom pomoći curama da ostvare sve ciljeve i želje.

Prvenstvo počinje 28. rujna i prva je utakmica na domaćem terenu sa Zametom. Liga je nikad jača zbog ekipa koje su došle iz Prve lige i od cura se očekuje puno truda i zalaganja, te da daju sve od sebe kao i do sada.

Mlađe kadetkinje rođene 2004. godine, te selekcije djevojčica i dječaka rođenih 2006. godine vodit će Danijel Grbačić. Djevojčice rođene 2008. godine i dalje će voditi Ivica Ljubić, a dječake istog godišta Kristina Vuković. Za selekciju djevojčica 2010. godišta zadužena je Dina Ajvazi, za dječake istog godišta Zlatko Grčić, dok će generaciju dječaka 2011-2012. voditi Goran Ivković. Od svih se ekipa očekuje plasman na završnicu prvenstva, ali i osvajanje medalje.

Selekcije se još uvijek formiraju pa se ovim putem pozivaju svi zainteresirani dječaci i djevojčice rođeni 2010., 2011. i 2012. da se priključe treninzima koji se do početka školske godine svakodnevno održavaju od 13 do 14.30 sati u Sportskoj dvorani.

Upis u školu rukometa

plakat

plakat decki 2022

Raspored natjecanja

raspored

Kalendari 2022.

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.