RK ŠR Karlovac zna da bez ulaganja u mlade nema budućnosti. Zato već više od  19 godina svako ljeta organizira kamp za svoje polaznike.

U prvoj grupi od 9. do 15. srpnja je 70 polaznika. Svi treninzi su  pod budnim okom voditelja kampa gos. Miloša Đankovića. Trenere predvodi trener Goran Mrđen koji  je bio izbornik raznih uzrasta hrvatske ženske rukometne reprezentacije, a u razdoblju od 2015. pa do 2017. godine vodio je i seniorsku selekciju. Kao rukometni trener ostvario je mnogo sportskih uspjeha s više generacija, kako klupskih tako i reprezentativnih. Više je puta osvojio Hrvatski kup i prvo mjesto u Hrvatskoj ženskoj rukometnoj ligi.

Pod budnim okom ovo iskusnog dvojca  u suradnji sa  ostalim trenerima polaznici svakodnevno treniraju 3 treninga  na vrhunskoj razini i pri tome odigravaju mnogo zanimljivih utakmica.

Uz naporne treninge polaznici se svakodnevno kupaju, uživaju u društvenim i zabavnim igrama navečer.

 U drugoj grupi koja kreće 15. do 23. srpnja očekuje dolazak 50 polaznika RK ŠR Karlovac kojima će se pridružiti i mlađi kadeti HRK Karlovac

 


Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.