U drugu grupu rukometnog kampa od 15. do 23. srpnja došli su dječaci i djevojčice uzrasta 2004. i 2006. godište. Svakodnevnim jutarnjim treninzima uče nove tehnike, razigravanja i koje poteze mogu prilagoditi svojoj igri. U popodnevnim satima se odigravaju utakmice na kojima polaznici primjenjuju naučeno i usavršavaju dosadašnje iskustvo koje će im pomoći u sljedećoj sezoni.


RK ŠR Karlovac zna da bez ulaganja u mlade nema budućnosti. Zato već više od  19 godina svako ljeta organizira kamp za svoje polaznike.

U prvoj grupi od 9. do 15. srpnja je 70 polaznika. Svi treninzi su  pod budnim okom voditelja kampa gos. Miloša Đankovića. Trenere predvodi trener Goran Mrđen koji  je bio izbornik raznih uzrasta hrvatske ženske rukometne reprezentacije, a u razdoblju od 2015. pa do 2017. godine vodio je i seniorsku selekciju. Kao rukometni trener ostvario je mnogo sportskih uspjeha s više generacija, kako klupskih tako i reprezentativnih. Više je puta osvojio Hrvatski kup i prvo mjesto u Hrvatskoj ženskoj rukometnoj ligi.


Raspored natjecanja

raspored

Kalendari 2022.

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

Upis u školu rukometa

plakat

Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.