RK Š.R. Karlovac – ŽRK Zelina  14:17

U petom krugu u Prvoj Hrvatskoj mlađe kadetskoj rukometnoj ligi za mlađe kadetkinje rođene 2004. i 2005. godine, u Karlovcu RK Š.R.Karlovac igrala je sa ŽRK Zelinom i sa ŽRK Udarnikom te ostvarila pobjedu i poraz.

U prvoj utakmici mlađe kadetkinje iz KKarlovca bolje su otvorile utakmicu, nametnule se u igri i zasluženo vodile veći dio utakmice protiv mlađih kadetkinja iz Sv. Ivana Zeline Utakmica je završila pobjedom ŽRK Zeline rezultatom 17:14. Dosta tehničkih grešaka u završnom dijelu utakmice odlućiloje utakmicu. Na utakmici se posebno istaknula Ema Čović sa 6 postignutih pogodaka. Od ostalih su se istakle: Tea Benić (2), Lucija Krznarić (2)  i  Marija Ištvanić (3).

RK Š.R. Karlovac – ŽRK Udarnik 16:9 (9:3)

U drugoj utakmici mlađe kadetkinje iz Karlovcu oslobodile su se i nadigrale ljutog protivnika iz Velike Gorice. Utakmica je završila pobjedom karlovčanki 16:9 (9:3). Na utakmici se posebno istaknula Tea Benić sa 5 postignutih pogodaka. Od ostalih su se istakle: Ema Čović (2) Lucija Krznarić (1)  i  Marija Ištvanić (4)

Trener Danijel Grbačić

Kalendar

kalendar_intro.jpg

Upis u školu rukometa

plakat

Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.