RK Š.R. Karlovac – RK Pećine Rijeka  13:11 (6:5)

Započelo je natjecanje u Prvoj Hrvatskoj rukometnoj ligi za dječake B rođene 2008. i 2009.godine. U prvom krugu u Karlovcu, RK Š.R.Karlovac igrala je sa RK Pećinama i MRK Kozalom iz Rijeke te zasluženo pobijedila u obje utakmice.

U prvoj utakmici dječaci RK Pećine iz Rijeke pokazali su se kao tvrd orah. Utakmica je završila pobjedom karlovčana 13:11 (6:5). Dobra igra u obrani i motivirani igrači, doprinijeli su zasluženoj utakmici. Kada se smanje tehničke greške biti će sve puno bolje. Na utakmici su se istakli: Marko Bosiljevac (3), Luka Katušić (3), Ivor Anić (2) i Frano Teskera (2). Veliki doprinos pobjedi doprinioje golman Lovro Župčić.

RK Š.R. Karlovac – MRK Kozala Rijeka  15:11 (10:3)

U drugoj utakmici dječaci MRK Kozale iz Rijeke nisu se mogli dostojno suprostaviti dječacima iz Karlovca. Utakmica je završila pobjedom karlovčana 15:11 (10:3). Utakmica je već bila riješena u prvom poluvremenu kada su mladi karlovčani poveli 7 razlike. Drugo poluvrijeme dobili su minutažu svi iz zapisnika. Na utakmici se posebno istaknuo Marko Bosiljevac koji je zabio 10 golova. Od ostalih treba spomenuti: Mauro Vranića (2) i Lovru Župčića.

Trenerica Kristina Vuković je zadovoljna odigranim utakmicama i svjesna grešaka na kojima treba raditi kako bi njezina ekipa bila već idući puta na još boljem nivou igranja.

Kalendar

kalendar_intro.jpg

Upis u školu rukometa

Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.