RK Š.R. Karlovac – RK 28 April  9:6 (6:0)

U natjecanju Prve Hrvatske rukometne ligi za dječake B rođene 2008. i 2009.godine u Karlovcu RK Š.R.Karlovac igrala je sa RK 28 April iz Kaštelira i RK Rovinj-om i ostvarili pobjede u obadva susreta.

U prvoj utakmici mladi karlovčani su se od početka nametnuli s boljom igrom u obrani, kvalitetnom polukontromi kontrom. Gosti nisu uspijeli postignuti niti jedan golu prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu dobili su minutaži svi oni koje je inače manje koriste. Utakmica je završila pobjedom dječaka iz Karlovca rezultatom 9:6 (6:0). Na utakmici su se istakli: Marko Bosiljevac (3), Tin Šebalj (1), Ivor Anić (1), Jakov Goršćak (1) i Fran Teskera (1). Igrač utakmice golman Lovro Župčić.

RK Š.R. Karlovac –RK Rovinj  15:7 (9:1)

U drugoj utakmici dječaci RK Rovinja nisu se nogli dostojno suprostaviti dječacima iz Karlovca. Utakmica je završila pobjedom karlovčana 15:7 (9:1). Utakmica je već bila riješena u prvom poluvremenu kada su mladi karlovčani poveli 8 razlike. Drugo poluvrijeme dobili su minutažu svi iz zapisnika. Na utakmici se posebno istaknuo Marko Bosiljevac koji je zabio 6 golova i bio igrač utakmice. Od ostalih treba spomenuti: Jakov Šalković (2), Tin Šebalj (3), Lovro Župčić i Jakov Goršćak (2).

Trenerica Kristina Vuković

 

Kalendar

kalendar_intro.jpg

Upis u školu rukometa

plakat

Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.