Karlovačke rukometašice na domaćem su terenu, u odgođenoj utakmici 10.kola, slavile nad ekipom Senie iz Senja rezultatom 31:21. Izabranice trenera Dražena Keče bile su raspoložene, uvjerljivije i kvalitetnije od suparnica te bez imalo problema upisale dva nova boda. Time je zaključen prvi dio sezone pa se sad možemo okrenuti drugom dijelu i novim pobjedama.

U utakmicu sa curama iz Senja, Karlovčanke su ušle svjesne svoje kvalitete i moći. Naravno, podcijenjivanja protivnica nije bilo, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna pa su sve "školarke" dobile priliku i dobro ju iskoristile. Zadovoljan je trener, a i kapetanica Kristina Vuković koja je bila najbolji strijelac s 12 postignutih pogodaka. Slijedi ju Lucija Stepić sa 6 pogodaka, Medved s 5, Kučinić, Peretić i Devčić s dva pogotka te Krznarić s jednim golom. Vratarka Patricija Keča ponovno je bila na visini zadatka te mrežu obranila čak 22 puta, dok je njezina kolegica Iva Pavletić upisala jednu obranu.
Karlovčanke su ovom posljednjom pobjedom učvrstile svoju poziciju na sredini tablice. Trenutno se, dakle nalaze na 7.mjestu, a već u subotu ih čeka utakmica prvog "proljetnog" kola u Rijeci kod četvrtoplasiranog Zameta.

Raspored natjecanja

raspored

Kalendari 2022.

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

kalendar

Upis u školu rukometa

plakat

Klub

RUKOMETNI KLUB
ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC

Pročitajte više

Kontakt

Adresa: Rakovac 1, 47000 Karlovac

Telefon: 099 214 90 55; 099 214 90 56

Email: mdjani12@gmail.com
tanja.rasic55@gmail.com

Informacije

Želiš biti dio našega tima?
Pridruži nam se!
Info

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.